Hyvä olla -hanke hakee yhteistyökumppaneita perhemallin kehittämiseksi

Olisiko perheenne kiinnostunut kehittämään perhemallia, jonka tavoitteena on lisätä näyttöön perustuvin menetelmin perheenjäsenten hyvinvointia? Hyvä olla -hankkeessa tuotetaan erilaisia malleja tukemaan ja lisäämään alakouluikäisten hyvinvointia. Tällä hetkellä kehitettävä uusi malli kaipaa yhteistyöhön perheitä, joilla on 1-3 luokkalainen koululainen tai koululaisia.

Kehitämme neljän kerran perhetapaamismallia, jonka tavoitteena on lisätä perheen hyvinvointia. Tapaamisia kehitetään osallistuvien perheiden palautteen pohjalta. Tapaamisia vetää perheterapeutti ja niissä keskitytään hyvinvointitaitojen harjoittelemiseen perheen arjessa. Tapaamiset toteutuvat alkukesän aikana. Aikataulut voidaan sopia joustavasti perheen tilanteen mukaan.

Perhekohtaisen tapamisten aikana tavoitellaan mm. itselle merkittävien asioide tunnistamista sekä uudenlaisia näkökulmia tunteiden ja ajatusten käsittelyyn. Perhemallia kehitetään yhdessä perheterapeutin kanssa ja näin ollen perheenne on merkittävä yhteistyökumppani mallin rakentamisessa. Taustatulena työlle toimivat Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksen asiantuntijat. Tapaamiset ovat luottamuksellisia, tapaamisissa harjoitellaan hyvinvointia lisääviä taitoja, eikä kyse ole terapiasta.

  • Perhekohtaisia tapaamisia on 4, kesto noin 1-1½ tuntia.
  • Tapaamisajankohdat touko-kesäkuussa sovitaan joustavasti.
  • Pohjanmaan kriisikeskus Valon ryhmähuone, Korsholmanpuistikko 44, 2 kerros.

Yhteistyökumppaneita innokkaasti odotellen,
Susanna Kotamäki-Viinikka, perheterapeutti

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

Marjo Nordström, projektipäällikkö
marjo.nordstrom(at)pohjanmaankriisikeskus.fi
Puh. 044 236 4983

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.