Oma juttu -ohjaajakoulutus 12.6.2023

Oma juttu -ryhmien tavoitteena on kehittää hyvinvointiin liittyviä taitoja kouluympäristössä. Ryhmässä harjoiteltavat hyvinvointitaidot auttavat mm. tunnistamaan itselle tärkeitä asioita ja käsittelemään ajatuksia ja tunteita joustavalla tavalla. Tällä kertaa tutustumme uuteen 1.-3. -luokkalaisten Oma juttu -ryhmämalliin.

Mikäli olet kiinnostunut 4.-6. -luokkalasten Oma juttu -ryhmämallista kannattaa silti osallistua. Käsittelemme ryhmien taustalla olevan hyväksyntä- ja arvopohjaisen lähestymistavan periaatteita ja menetelmiä.

Ryhmänohjaajakoulutus järjestetään maanantaina 12.6.2023 klo 08.30-12.00 Teamsissa.

Ryhmäohjelman sisällöt käsittelevät tunteita, ajatuksia ja oman tekemisen suunnittelua. Näitä asioita pohditaan liittyen kouluun, sosiaalisiin suhteisiin ja arjessa esiintyviin vastoinkäymisiin. Ryhmässä opeteltavien taitojen kautta lapsella on mahdollisuus löytää keinoja mm. kiukun, jännittämisen tai ahdistuksen käsittelyyn. Taidoista on hyötyä myös keskittymisvaikeuksien, oman toiminnan ohjauksen vaikeuksien, liiallisen murehtimisen ja sosiaalisten taitojen pulmien helpottamisessa.

Myöhemmin syksyllä järjestämme HOT-Cafén ryhmäprosessin tueksi ja kokemusten jakamiseen.

Koulupsykologeilla ja muulla koulun henkilökunnalla, joilla on aiempaa kokemusta hyväksymis- ja omistautumisterapian tai hyväksyntä- ja arvopohjaisen lähestymistavan käyttämisestä ja ryhmänohjauksesta, on valmius toteuttaa Oma juttu -ryhmien sisältö ilman erillistä koulutusta.

Ilmoittautuminen: ryhmä täyttynyt

Lataa Oma juttu OPAS

Tervetuloa!

Anna-Lena Sahlström
anna-lena.sahlstrom@mielipohjanmaa.fi
041-317 7796

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *