Magis Webinaari 25.3. ja 31.3.2021

Tervetuloa kuulemaan 4.-6. -luokkalaisten Magis – Maaginen seikkailu -mobiilipelin käyttöönotosta.

Webinaarissa esitellään peliä sekä siihen liittyvää oppimateriaalia ja  opastetaan Magis-pelin käyttöönottoon luokkatasolla. Pelin esittely kestää 30 minuuttia, jonka jälkeen keskustelulle ja kysymyksille on varattu 15 minuuttia.

Webinaari järjestetään kaksi kertaa ja sisältö on sama molemmissa. Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista: ilmoittautumislomake

”Itse kokeilin tätä Magista ensimmäistä kertaa ja luokkatasoni on 4. lk. Voin antaa vahvan suosituksen. Tämä on kyllä todella hyvä keino hyvinvointitaitojen vahvistamiseen.”

– Marita Reinikka, Länsimetsän koulu, Vaasa –

Mikä ihmeen Magis?

Magis – Maaginen seikkailu on mobiilipeli, jonka avulla lapset voivat oppia hyvinvointitaitoja seikkaillessaan taikakoulun maailmassa. Magiksen ovat kehittäneet psykologian, mielenterveystyön, kasvatusalan ja pelinkehittämisen ammattilaiset. Peli pohjautuu hyväksyntä- ja arvopohjaiseen lähestymistapaan hyvinvoinnin tukemisessa sekä tunnetaitojen ja sosiaalisten taitojen kehittämisessä.

Peli rakentuu tarinankerronnan ja pelin hahmojen kanssa käytyjen keskustelujen pohjalle. Niiden kautta pelaaja oopii erilaisia tapoja kohdata ja käsitellä arjen haasteita. Pelin kuluessa tutkiskellaan muun muassa sitä, miten tunnistaa itselle tärkeitä asioita, miten voi ottaa toisen henkilön näkökulman ja miten lähestyä itselle vaikeita asioita.

Tutustu opettajan työkirjaan ja oppilaiden tehtäviin.

Lisätietoja:

Marjo Nordström

marjo.nordstom(a)pohjanmaankriisikeskus.fi

gsm. 044 236 4983

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.